Dunia ibarat NERAKA bagi orang mukmin tetapi SYURGA bagi orang kafir

Saturday, May 15, 2010

Seminar skor spm :)

8 - 9 Mei 2010 ,
saya hadiri seminar di pttc jelapang dgn fiqah..
seminar tu mmg sangat sangat sangat best !!!!
yg plg best math . add math .. sbb banyak gile2 tips yg kami dapati...
cume tulah, dewan nya ada 4 tiang besar yg menghalang ,
alhamdulillah saya dan afiqah dpt duduk kt tmpat yang bole nampak...
huhu..
rindu sangat sagnat kat seminar .
tak sabar nk g bengkel spm , msti lbh banyaaaaaakkk tips yg dpt dikorek, lg2 ble dah nk spm..
jmpe lg seminar skor ! =D

Okay tak? Kalau okay, tekanlah button 'LIKE' yea :) Terima kasih sudi membaca ^_^

Saturday, May 1, 2010

AIM 17 - I SUPPORT SITI NURHALIZA =D

Siti Nurhaliza =D ..
Bakat yg sangat.... perhh ...
teringat waktu die kawin dgn datuk k, sume orang mcm tk puas hati,, sampai ada orang yang minat die dari dulu brp tahun dah, cakap akan berhenti jd peminat die kalau die terus jugak nk kawin ngn datuk K ...
Bg saya, pada pendapat saya ...
kenapa nk tak puas hati ? itu dah jodoh dia .. jodoh , ajal, smua di tangan Allah ... kita hanya rancang, Allah yang menentukan... isyhh...
saya tetap suke kak siti , sentiasaa minat die =)


Sebab2 : 
1, Dia memiliki bakat yang sangat bagus..
2, Dia mmg sangat baik ( tak tau knp sy ckp mcm tu, tp saya dapat rasakannya )
3, Dia memiliki personaliti yang sangat sangat sangat baik dan bagus ..
4,  yang memiliki nama bersih dn cukup baik...
5, Comel dan cantik =)
6, suke siti sejak tadika lagi !!!
** ingat lg mse kecik , pnggil die KAK SITI, tp skrg..siti je..hehehh..


Sedih tahun depan die tak mau join abph dahh.. hmmh,,,,
ALL DA BEST KAK SITI !!

Okay tak? Kalau okay, tekanlah button 'LIKE' yea :) Terima kasih sudi membaca ^_^

Saya Suke!

Hmmh.. sukaaa nyaaa =~~ ( bg bln 4-5 nie je dululaa )


Drama : ASMARADANA =D 
sebab , tiz zaqyah cantik, lawa , suka cara dia ckp, suara dia,.. & plg pnting, dia pandaaaii bawak watak..walaupun org sekelilingku mmpunyai pndapat berlainan...( tak tau knp dgn mereka tu..hmmh, especially ayah, sengaje je,, ada ke ckp dira dlm alif firdaus lbh cantik.. i was like.. HUHH??? ayah sengaja je tau! apa yg saya ckp, suke kee , ada je die nk bandingkn dgn bnda lain...hmmhh,.. apa2pun , saya suke 'azizah'. hehe!
 Ps2,  sy sukee sangat character fariz (Iqram ), handsome, romantic, caring, protective ! suke dorang bergandingan ! hehe.,
SEDIH, CERITA NI NAK HABIS DAAAAHHHH~!!!!! GERAMM! TGKLA EPISOD AKHIR , SELASA ( 4 MAY 2010 ) =(((( ..

Lagu = SOFEA JANE ( agak kecewa dgn tajuk dia ~_~ .. )
Sebab ; best ! sukee~! Tapi, nape tajuk die sofea jane ? hmmh... Lgu Drama King pun best !
** sbnrnye minat BLACK ! 


Cartoon = Kappa Mikey !
Ya Allahh.. cartoon nie best gileee~! lawak bodo gilaa~!
sy tgk punyela tergelak2!!
aduiiii... ntah apa2! LAWAKKKKK~!!!!! HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA~!!!!!
tp..BEST SANGAAAAATTT~!!!
  **jgn lupe tgk : tv9, jam 4 ptg =DDD~!
SPONGEBOB PUN LAWAK~!! HAHAHAHAAAAAA~!!

Okay tak? Kalau okay, tekanlah button 'LIKE' yea :) Terima kasih sudi membaca ^_^