Dunia ibarat NERAKA bagi orang mukmin tetapi SYURGA bagi orang kafir

Sunday, March 18, 2012

Rumahku Syurgaku..,

Assalammualaikum :)

wah2., dah lama sangat2 sy tak update post..
betul2 tak da masa... **aiceceh, tak da masa ke ? haha.,
sbnarnya., nk tulis pun kena ikut mood jgak..,
sbnarnya skrg pun mood nak tulis biasa2 je., tapi mengenangkan blog tersayang yang da lama sangat tak update kan., jadi., tadaaaa~~!! ini la die! :P

hmm., hr ni saya nak .;....coretkan pasaaall.....
saya balik rumah!! kat ipoh!! ;P

emm., da lama rasanya tak balik..
 2 bulan kut ? **aiceceh2..buat cerita mmg pandai.. sebulan 2-3 minggu kut.,., (itu tak tipu..,:P )

last balik adalah pada hari Thaipusam, lepas tu., mmg tak da masa dan peluang yang sesuai..
tak dinafikan, mmg ada cuti mid sem..iaitu 5 hari..
tp., mmg tk boleh balik langsung laa... . because I know myself very well.., kalau sy balik..mesti confirm2la tak study., jangan kan selek2 bku, sentuh pun belum tentu., tengok2 kulit buku tu sepastinye.,
jadi. the best solution and answer is.., not to go back home yet until my mid sem exam is over ;)
n now, Alhamdulillah., walaupun tiga hari je dapat merasa balik rumah., tetap bersyukur.,

RINDU ?? Allah je yang tau..,
brape kali da touching dengan perasaan sendiri.. hmm.. sy mmg mcm nie.. kawan2 ckp sy ni feeling kuat sgt.. eh2., tapi tak da la sampai nangeh2 ,, stakat bergenang air mata bile terkenangkan family tu ade la., :P *lg2 ble call mama..
haha..bukan sy minta mcm tu., tapi..itu la hakikat diri saya., sikit2 je nak feeling.. haha =D

hmm..bile da lama2 bertarung dengan perasaan nak balik.. lama2 perasaan excited tu hilang... jadi., ble minggu yg nak balik tu., rasa mcm biasa2 je nak balik.. da immune da.. heheheh :P :P :P

waktu balik ipoh yg nie.,
saya suka sangat..sbb sy dpt beli barang2 yg saya sukaaaa~!! =D
yg saya tak expect!!
&..plg penting yg sy aim pun dapat./.
sy da beli hp murah untuk sim celcom..hihihi,...

Okay.,sekian.. terima kasih pada yg sudi membaca.. terima kasih sangat2!! alhamdulillah..
assalammualaikum ;)
Take care!!! semoga Allah melindungi & memberi taufik n hidayah untuk seluruh umat Islam..amiin..

Okay tak? Kalau okay, tekanlah button 'LIKE' yea :) Terima kasih sudi membaca ^_^