Dunia ibarat NERAKA bagi orang mukmin tetapi SYURGA bagi orang kafir

Thursday, April 1, 2010

Samarinda - Asmaradana ~!!

Hehehehehehehehehehhe~~~~~ ,,

nk tau tak , dah lama tak rasa mcm nie bila tgk tv , last pun time standard 5 ( korean drama), pastu  , plg plg plg last bru la NUR KASIH !! ,dan yg terkini ;

ASMARADANA !!

Saya Sukaaaaaaaaaaaaaa iniii ceritaaa~!! best tauu .. hahhh~!

Tiz Zaqyah : Comel , Cantik , Pandai berlakon .... suka sangt tgk dia,! =DDD


Iqram : Fariz mmg sangat sangat sangat sangat romantic, gentlemen , handsome pun bole tahan , baaaiikkk~!!


yang lain pun best !!  =D 

Best laaa,
tahpahapa aku nih , sepanjang tgk cerita tu asyik tersenyum2 jea ,bising jea aku ni ,, heheheheh ,,,. besttt,,apa salahnya...

Tak mau cerita ni habis =( ., syok sangat ...

SAMARINDA ASMARADANA BEST ~!!
 Lagu tema pun syokkk...hehehh..

Tak mau cerita ni habis , sedihnyaa =(

Okay tak? Kalau okay, tekanlah button 'LIKE' yea :) Terima kasih sudi membaca ^_^

No comments:

Post a Comment