Dunia ibarat NERAKA bagi orang mukmin tetapi SYURGA bagi orang kafir

Saturday, January 2, 2010

Hari Pertama 2010 =)


Haha ! Hr nie jmpe fiqah kt rumah die, ktorang study sesama la.. Mule2 semangat study  ;

9.30a.m (smpai ble ntah)

PHYSICS ,
Chpter 3. lepas beberapa soklan, dan smpai ade x dpt jawab, ktorang beralih kpd...~_~
MATH!
Buat Chpter 11 . Huhh! Complicated kutt., tp alhamdulillah, berkat usaha rajin ktorang, dapat gak jwb soklan. Hahahah ! Lps boring2,
ADD. MATH !!
Chpter differentiation . OKEYLAA.. BEST =D

Perrhh, time study nie, kdg2 sembang2 pun tak menang tangan.Sampe gelak pun, isyh3..ntahhlaa. Tp ktorang mcm tu pun study gak , okey??!! Hehe =D

5.30 p.m

Adui, Cukup2la tu perah otak, Otak pun nk rehat gak. Sian die , hehe, tgh relax untuk 3minit jee, ktorang tgk movie maker psl family Fiqah ke SABAH ! Hahahah !! Lawak kutt ! best gile =D . Pe lg, keje drop drop pun berterusan, ADOIII. Mcm mne otak nk penat, mkin pecahh adelaa~! haha =D

6.00 PM .

Masa nk balik suda ! While waiting mama sy datang, Fiqah, Nadiah n I tunggu kat luar, haha !
Guess wat !
Saya bljr pandu motorr !! hehehe~!! (e'eleh mirah nieh , itu pun nk keco2, relaxla) yea yea, tp bg sy itu perkara yang menarik sbb, seyes, sy mmg tak pande naek moto ! huahhhhuahhhuahh!! Memula round satu row rumah fiqah ,( wktu tu la nadiah memulakan ceramah motonye ) . Sy dengorr jelaa , biasala, kenala jd pelajar yang baek. GooD ListeneR la katakan,. (iyeela sangat! )N then, ble da sampai,.. haha ! saya try naek moto pulak . Mcm2 yg blaku . ADUII, tk payahla dceritakan,
heheh . tetibe~~.,

BVROOOMMM !!!

AhhhhhHH~ !!!

Hahahh ! Relax laa !! Tarik ke belakang sket jea.. tu yang kedepan tuu, hehe ~ Syoknyee!! Walaupun hnye emmh, setengah meter jeaa, satu kejayaan memandu buat saya tau ! ^o^
hehe, lps tu kan...nk tau pe jd tak??!!

hehe, itule the end of amirah naek moto.. hehe, lama tak ? lama tak ? huahhuahhhuahh~!

Bukan pe, mama da datang, n then ktorang tgkp gmba.. haha !

~THE END~

Boring kaa?? hehe~ tahniah ! ujian menguji tahap kesabaran telah berakhir . Anda mmg seorang penyabar terhebbbbbbbattt !! =D
MAAF TIADA GAMBAR UNTUK PAPARAN , HEHE .
TRIMAS =)

Okay tak? Kalau okay, tekanlah button 'LIKE' yea :) Terima kasih sudi membaca ^_^

No comments:

Post a Comment