Dunia ibarat NERAKA bagi orang mukmin tetapi SYURGA bagi orang kafir

Sunday, October 9, 2011

Did I do anything wrong ?

Assalammualaikum dan Selamat pagi kawan2 

(^_^)

Wahh., awalnya saya post blog nie..hehe...
semua da mandi ke belum nie?
*pdhl..penulisnya tak mandi lagi pun.., heheh.,saje,nak beramah mesra.. ;)

Hmm.,semalam,( Sabtu, 9.10.2011 ) .,
saya online fb sampai pukul 2 lebih tak silap..,
tengah2 suspen tgk Final Destination.. adala jgk selingan tgk2 fb..walaupun tak da pun chat dgn sesape wktu tu..
saje2 je.. sbb.., takut tgk FD !!
jadi.,tgk2 fb n blog sbb nk kurangkn rasa takut yg memuncak~!!

Bukan ape., bila da ada selingan2 tu.., rasa takut tu jd hilang ;)
huhu~

Tetiba...


ada friend request...
Bila saya tgk nama dia.........
cukup............
MENAAAKUTKAAAAANNN !!!!!
TAKUUTTT!!!!
*Dah la Final Destination 3 tu da cukup menakutkan saya... tetiba...orang add tu......menakutkaaann!!*


Nama dia pelik...*ala., nama2 indon tu la*

saya approve sorang je...
itupun...cukup mendebaaarrkann !!
dugg dapp...dugg dapp..dugg dapp......

nk tgk gambo2 die jp la.. mana la tau..kalo2 rupanyaa dia itu.. cowok yang kayaknya MILLER KHAN add aku...*da keluar da slang indon ....
korang kenal tak siapakah gerangan Miller khan itu ? Ada tgk cinta dan anugerah tak? ala..ya avian tu...
untuk yg tak kenal tu....
ini dia...tadaaaaaa~!! hehe....
ganteng nggak??
haaa..ini la die MILLER KHAN !
feveret akuh ni dulunya...sekarang..biasa2 aja,,..

OKay... Sambung cerita...


Bila saye bukak je photos die..tgk2
:
:
:
:
Opocot ngkau..

NGAAAAAUUUUUMMM~!!!!


Gambo2 harimau! banyak sangat~! 
!=_=!

 ambik kau,.dlm air pun ada..haha..
(ini amik kat google..gambo2 sbnr tak sempat nak amik)

ngaaaaaaauuuuum~!! 
ROOAAARRRRR~!!!!
*lagi2 la aku bertambah takut...tak yah tgk gmbar2 la.. tgk nama pun...cukup takut...~~*

tp tgk2 .. esoknye.. die da remove sy dr friend die...takk taauu nappeee~~! takut.. ='(


Pastu .., sy terpikir... 
apa yg saya da buat sampai diorang add serentak ? Diorang mcm nk view sesuatu je...?
takkan sbb saya selalu buat slang ala2 indon ? salah ke ??
SAYA MINTA MAAF KALAU ADA BUAT SALAH KAT ANDA SEMUA...YEA?
MAAFKAN SAYA =( 
MINTA MAAF SNGAT.....~!

sepatutnya,.,diorang hepi la sbb orang negara lain nk try2 cakap bahasa diorang.. 

takutla.... hmmmhh...
xpela..mungkin kebetulan je,kan ? 
kebetulan yang sangat2 mendebarkan... 


*i'm a paronoid..! 

KAWAN2 SENEGARAKU.,NEGARA MALAYSIA YANG TERCINTA..
BANTULAH SAYA KALAU ADA APA2 YANG BERLAKU,,
SAYA TAK BUAT SALAH PUN..BETUL ='(
PERCAYALA CAKAP SAYA
 D'=

okay..sampai cni je dlu ., terima kasih sudi baca..yea =D
*senyuman dlm ketakutan........



Okay tak? Kalau okay, tekanlah button 'LIKE' yea :) Terima kasih sudi membaca ^_^

5 comments:

  1. kahkahkaj...kelakar!ade ke pic harimau yg diletakkannya...

    ReplyDelete
  2. Kakak,Kak Munirah kate kelakar bukannye takut...haha..org yg add kakak tu org endon ke?

    ReplyDelete
  3. anisah : huhuhu...a'ah...takut...seyesli..mmg orang indon...,

    anonumous : terima kasih sbb bace dan bagi komen ;)

    ReplyDelete