Dunia ibarat NERAKA bagi orang mukmin tetapi SYURGA bagi orang kafir

Saturday, December 12, 2009

Fiqah..Fiqah =)

Hmmh, cuti sekola ni, banyak luangkan masa ngan fiqah@Chipanzee@hamster! hehe~~ tusyen naik bus, mkn McD bpe kali , shopping, dan plg best study kat rumah die.. :-)

Hari khamis pepagi lg da datang rumah die., kul 8 am.., mesti tebus balik kesalahan hr rbu sbb dtg lambat!! hehe~ hr ni tidur rumah peeqah! 1 malam jea.. sbb sabtu ada hal pasal reunion,hehe! Kami study , pstu g shopping bli sluar..hehe,kejap je., pastu ktorang g mkn d McD lg! haha! n then tusyen..tp..arhh.. sakit pinggang!! hehe~~ Fiqah tau ape sbbnyea kan??  :-D

Petang tu, mcm biasa, baLik naik bas sama2, pastu main basikal ngan fiqah! hehe~ tp tak lama, sbb pastu hujan.. hmmh..

okeyyhh..dipendekkan ceritanya..start study dalam 8 lebih, hehe~~ memula CHEMISTRY . Huhh.. Peningla.. tak sukanya chemistry..asyik giv up jea., tp bila giv up, ktorang bayangkan ada logo "SPM 2010"!!! BEsar2 kat depan ktorang!! huhh! trus bersemangat! adooii, lawak tol! Kemudian, ktorang buat add maths sikiiit,.. N then buat Akaun!! sampai kul 2 a.m..
TAK PERNAH ooo STUDY sampai jam 2.A.M dengan KAWAN! haha! best gilee! Kemudian, saya tgh tunggu die habis lejar, sy tetido plak.. Dia tnampak saya tetidur, pastu die ajak saya g tidur.. Tp ktorang tdur jam 3 sbb tgk tv dlu! huhu! mcm2..

Hmmh,,.esoknyea, kami sambung buat akaun plak..Alhamdulillah! at last, balance jgk!! First time buat balance dengan kawan ! hehe~

Kemudian, pegi shopping jap , n then bila balik jam 12, ktorang makan dn g tusyen pada jam 2 petang =D .

THE conclusion here is : 1. Study sesama mmg best ^.^
                                      2. Mcm2 kenangan dan lawak kami cipta!
                                     3. Ktorang dapat panggilan nama yang pelik! Saya sniri, dapat nama MICE . Afiqah pulak nak nama HAMSTER . Tp dia cakap kawan dia ada orang panggil chipanzee.. Oleh sebab itu, saya memanggilnyea : CHIPANZEE OREN! hehe~~ padan muka! ohh..dropkan mirah lagi yea!! hehe~~
gurau2 yea sayang ^_^ . I.L.YOU dear!! Friends Forever n Ever..amin! mmuahh! Terima kasih ^.^ Wassalam =D

Okay tak? Kalau okay, tekanlah button 'LIKE' yea :) Terima kasih sudi membaca ^_^

No comments:

Post a Comment