Dunia ibarat NERAKA bagi orang mukmin tetapi SYURGA bagi orang kafir

Sunday, December 27, 2009

KAMI SAHABAT =D


Fiqah & Mirah
Hehe , tak terfikir langsung idea pasal nie , tp bila dicadangkan oleh Fiqah , ehh, betul jugak kan ? hehe ~ Sebenarnya fiqah n I da kawan lama sangat since kami tahun 4 . Kami berjiran dulu, tadika dan bermain setiap hari ! Haha, pernah mandi same2 lagi, tak terkira la . Hmmh , rindu gile time kecik2 . Dia la satu-satunye sahabat karib pertama amirah =) . Tapi, waktu ktorang darjah 2, Fiqah pun pindah ke Kg.Rapat . Sedih sangat sangat time tu kan, Fiqah.. Hehe , apa2 pun, kawan tetap kawan ! Biarpun berlainan tempat, ktorang still lagi sahabat and even more close ! :-) . Inila gamba2 yang saya jumpa dalam album dulu , excited sangat nk cari bila Fiqah suruh masukkn gmba2 mse kcik dalam blog ! haha ! hmmh , banyak gile perbezaan, saya buruk gile..hehe, mcm hantu .. ! Fiqah..emm, hehe... rambut macam cendawan jea dulu, kawan2 tadika pun ckp mcm tu, kan Fiqah kan ?hehe~ tp sekarang, die jauh lebih cannntiikkkk daripada dulu tw!

 Hehe~ tengokla gamba2 yg dikorek dr album lama, =D
~Waktu nie, kami 6 thun, buat performance~





Haha! Kat rumah saya =)
Sekarang, rumah pun da jauh berubah, lamanya~
  
Dr kecik sampai skrg study sama2 lg =) Study Group =P Waktu ni, lawak, papan putih kecik gantung kat pintu bilik mama , ktorang ada cikgu tau, cikgunya ialah MAMA saya ! hehe ~

Sekarang da besar da =) perbezaan pun sangat ketara, hehe =) ~


Kami sangat berharap semoga persahabatan kami kekal selamanya .  Amin ! Amin !I love you FIQAH ! Muuaahhx ! Sama2 kita doakan agar setiap persahabatan kita semua yang terjalin di dunia ini kekal  =) Apa2 pun , paling penting, jangan lupakan antara satu sama lain ,INGAT! ;

  • Saling Membantu


  • Saling Memahami


  • Saling Mempercayai


merupakan RAMUAN UTAMA untuk :
!~SAHABAT SELAMANYA~!

Amin :) Terima kasih sudi baca ! hehe, mmuah !
.WASSALAM.

Okay tak? Kalau okay, tekanlah button 'LIKE' yea :) Terima kasih sudi membaca ^_^

5 comments:

  1. haha..
    mmg mcm hantu pun!!
    jgn mara..
    ini ikhls dr hati tau..
    smg korg trus brsme hingga akhir hyt..
    wah... jiwangnyr..

    ReplyDelete
  2. kecik nye azam..
    apa2 pun, semoga menjadi kawan baik selamanya...

    ReplyDelete
  3. Fadzilah : haha ! hmmmhh !! hehe. terima kasih tau yang :)
    mmuuah! luv yaa ! amin !

    ReplyDelete
  4. Affini : hehe , tau takpe , tu waktu 1 atau 2 tahun kut.. kecik gilee.. terima kasih tau..amin !!

    ReplyDelete
  5. happy new year!
    read my blog.there's some msj for u too.

    ReplyDelete