Dunia ibarat NERAKA bagi orang mukmin tetapi SYURGA bagi orang kafir

Sunday, December 13, 2009

UNFORGETTABLE MEMORIES..

 *Kak Farah,Afif dan Faiz turut menghadiri reunion tersebut. Diorang balik awal ^.^

Assalammualaikum dan salam satu Malaysia =)
Okeyh, nak dengar cerita lawak tak? haha! let's begin . Pada hri Sabtu bersamaan 12.12.09, seramai 72 peserta kontijen Perak dijemput bagi menghadiri reunion yg akan diadakan di JAYA JUSCO Kinta City ipoh. Pada jam 11 lebih, saya dan maisarah tiba di sana. Sampai2, 3 orang tengah makan di KFC.. Tapi ktorang tunggu kat dpn Sushi King jea! haha! segan laa tetiba datang kat ctu, hmmh.. okey, sambung cerita.,
Pada jam 12 ktorang berkumpul di depan Sushi King (tempat saya dan maisarah tunggu jap la )haha! Nak tau berapa peserta yang dah ada waktu tu? Perrh,, sangat2 la rammaii!!! 72-65 orang..cube kira..hehe..7 orang jee! huhh...

Tunggu dan tunggu.. Yang bestnye, budak yang beria-ria sangat nk buat benda niey, budak yang suruh sy pilih tarikh dan hari dan sebagainya, yang cakap mmg ramai dalam kontek die datang,
.......................................DIA TIDAK MENGHADIRI REUNION TERSEBUT.......................................
yea, seorang budak lelaki berbangsa India, puas kitorang call dia tp tak angkat, sms apatah lagi.. mmg geram jugaklah. Ntah apa2 la die tuwh! Padahal sampai hantar surat melalui  budak sekolah kepd saya untuk tanya pasal REUNION sbb sy tak reply msg die,.huhh., Tp tengok, die mana ada tunjuk batang hidung..aduui..Kalau ye pun ada masalah, bglah tau..kami faham la encik ______ .

Las2 nyea ada sorang lagi datang,budak perempuan ^_^ ..Overall, 3 gadis yg manis (ahah!perasan) , dan 5 jejaka yang tampan (heheh..). Terima kasih kerana sudi datang! Sayang dan rindu korang sangat! Mereka ialah Abg HAFIZ (ketua kontijen) , Abg Shah, Syed , AFIF a.k.a APAI @ timun , FAIZ, Kak FARAH , MAISARAH dan paling penting,,hehe~~ myself!! Amirah =D

First thing kami buat : 1. Makan2!!
                                 2. Tengok Santau! tak seram., banyak terkejut ..huhh..diorang cakap jd lawak komedi
                                 3.Main bowling, maisarah n I tengok jea.. Abg Hafiz menang! haha!
                                 4.N then, this is the best part!! Abg Hafiz belanja makan =) , Syed belanja minum! thank you guys! smoga murah rezeki! hmmh..dalam bnyk2 aktiviti td, yang niey paling best..SEMBANG2!
Haha! memang lawak gila2 la waktu nieyh. Sembang macam2. pasal kerja dorang la, tawaran u la, exam la.. pasal wktu rimup dlu..hmmh..mmg best =)  . Yng best, ktorang cadang nk buat reunion di PULAU PANGKOR tahun depan! yeayy! insyaAllah =D



Waktu nk balik, kami bergambar2..lawak pun ada..adooi..nk pecah perot dibuatnya!! huhhh!!!Kemudian, kami pun bersuraii..hmmh,. rindu la pulak time reunion..tp RIMUP lg best!! rindu gila ! ^o^ .

OKEY GUYS,,. Kalau ada rezeki dan umur panjang, tahun depan insyaAllah, kita jumpa lagi yea.. rindu semuanya!Jaga diri bebaik yea :-D . Wassalam.
                                          

Okay tak? Kalau okay, tekanlah button 'LIKE' yea :) Terima kasih sudi membaca ^_^

5 comments:

  1. mira, gmbr ngn dak pompuan xde ke???
    sory k..mmg nk join glew tp kt kl..

    ReplyDelete
  2. eh, xpe2 :) next year kena datang.. kita buat lg gempak punye! hehe~ =D

    ReplyDelete
  3. best nye .
    btw , sori ta dpat dtg .
    ade hal .

    ReplyDelete
  4. huhu , sape nie ?tak pe.thn depan kne plan the best punye !

    ReplyDelete